diners op locatie, intiem of zakelijk

Bent u ook zo toe aan weer eens een diner thuis voor vrienden, familie of collega’s in een kleine setting? Wij werken volledig volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Een goed diner voorbereiden is een hele klus en vergt erg veel aandacht om soepel te laten verlopen.

Wij hebben ruime ervaring in het ontzorgen van onze gasten, zodat u voldoende tijd heeft voor uw gasten!   Wij verzorgen iedere lunch of diner van begin tot eind tot in de puntjes.

Van de aankleding tot aan het eten en drinken een compleet verzorgd menu zoals geserveerd in de betere restaurants bij u thuis?

Wilt u eerst een ontvangst met aperitief en kleine amuses? Eerlijke topproducten van vooral Nederlandse bodem vakkundig en met zorg en liefde bereidttot smakelijke gerechten.

Samen met u wordt het menu samengesteld uit de mooiste verse Hollandse seizoens producten en waar mogelijk biologisch. Uiteraard kan het menu begeleid worden met speciaal voor uw menu geselecteerde wijnen. Vraag naar de mogelijkheden, alles kan geregeld worden of het nu voor 2 personen is of een veelvoud hiervan. Wij koken in uw keuken, maar brengen ons eigen servies mee. Zo u heeft alle aandacht voor uw gasten en kunt u volop genieten van onze service, kookkunsten en gastvrijheid.


SIT-DOWN DINNER

WALKING DINNER